Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

σας ενημερώνουμε ότι το φροντιστήριο μας θα παραμείνει κλειστό από Πέμπτη 29/4 έως και Τρίτη 4/5 καθώς και την Πέμπτη 6/5 λόγω μεταφοράς της εργατικής Πρωτομαγιάς. Τα μαθήματα θα εξακολουθήσουν να γίνονται εξ ‘ αποστάσεως μέχρι να ανακοινωθεί διαφορετικά από τους αρμόδιους φορείς.

Το Σάββατο 8/5, στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκδήλωση του φροντιστηρίου μας με θέμα “Ο δρόμος για το Πανεπιστήμιο”, στην οποία θα αναδειχθούν οι αλλαγές που έχουν προκύψει στο δρόμο για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο. Επίσης, θα αναλυθούν σχολές και αντικείμενα από όλα τα πεδία αλλά και οι αλλαγές και οι τάσεις που έχουν προκύψει στην ζήτηση και την αγορά εργασίας.

Τέλος παρότι θεωρούμε φυσιολογική εξέλιξη τη μη διεξαγωγή προαγωγικών εξετάσεων, καθώς η τηλεκπαίδευση στα σχολεία δεν μπορεί να κριθεί επιτυχημένη, είναι βαθιά μας πίστη ότι η επανάληψη του Μαΐου είναι αναντικατάστατη καθώς βοηθάει τους μαθητές να συνδέσουν την γνώση που έχουν λάβει όλη τη χρονιά και να την αφομοιώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Στα πλαίσια αυτά, το Φροντιστήριο μας θα προχωρήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, σε συνεργασία και με άλλα φροντιστήρια από όλη την Αθήνα, σε διαγωνίσματα στα βασικά μαθήματα.

Από όλους τους καθηγητές μας και την γραμματεία, σας ευχόμαστε καλό Πάσχα με υγεία και ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και σύντομα να τα πούμε από κοντά!

Κατηγορίες: Νέα