Όταν η δίψα για γνώση συνάντησε την αγάπη για διδασκαλία, δημιουργήθηκε το ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟ, ένα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στο Χαλάνδρι.

Έμπειροι καθηγητές, όλων των ειδικοτήτων, με όρεξη και μεράκι, βρίσκονται δίπλα στο μαθητή για την επίτευξη κάθε στόχου του. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της εκπαίδευσης, η συνέπεια και η επιμονή, η εξατομικευμένη δουλειά, μέσα από τακτές γραπτές δοκιμασίες, τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα μάς καθιστούν ικανούς να βοηθήσουμε τους μαθητές μας προς κάθε κατεύθυνση.

Βασικό πυλώνα της δουλειάς μας αποτελεί η επίλυση όλων των ασκήσεων και γραπτών δοκιμασιών μέσα στην τάξη για την καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση της ύλης. Προς αυτήν την κατεύθυνση, παρέχουμε σε κάθε μαθητή μας πλούσιο υλικό για όλα τα μαθήματα, επιμελημένο από τους ίδιους μας τους καθηγητές που τον καθοδηγούν βήμα – βήμα στην πιο ουσιαστική αφομοίωση της ύλης.

Για την ολόπλευρη στήριξη των μαθητών μας, συνεργαζόμαστε με ειδικούς συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, με έμπειρους πιστοποιημένους ψυχολόγους, καθώς και με κέντρο συμβουλευτικής και μαθησιακών δυσκολιών.

Εξίσου σημαντική για εμάς είναι η επικοινωνία με τους γονείς. Είμαστε κοντά σας, για να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση. Μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, μπορείτε εύκολα να ενημερώνεστε, ανά πάσα στιγμή, για την επίδοση του παιδιού σας σε κάθε μάθημα. Επίσης, μέσω των συχνών καθορισμένων ενημερώσεων στο χώρο μας, έρχεστε σε επαφή με όλους τους καθηγητές και οργανώνουμε από κοινού την πορεία του παιδιού σας.

Ο στόχος σου, το κίνητρό μας…
Η επιτυχία σου, η ανταμοιβή μας!!!